Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Teniszcipők

A talált áruk száma: 188

Női teniszcipők mindennapi és elegáns megjelenéshez

A leguniverzálisabb női cipők? A teniszcipők! Könnyűek, kényelmesek és stílusosak. Majdnem minden casual stílusú öltözékhez illenek. A Royal Fashion üzletben megtalálhatod a fűzős és a szlip-on modelleket is, amelyek nemcsak sporttevékenységekhez, hanem más tevékenységekhez is ideálisak. Fekete, fehér, vagy esetleg pasztell? A női teniszcipők elérhetőek széles színválasztékban. Kínálunk modern anyagokból készült cipőket, például műbőrből és textilből, amelyek tartósságot és kényelmet biztosítanak.

Egy adott méretű vagy színű cipőt keresel? Használd az egyszerű szűrőket, amelyeket a termékek felett találsz. Ezáltal a vásárlásod még gyorsabb és kényelmesebb lesz. Találj megfizethető és divatos teniszcipőket, amiket a kedvenc nyári ruhádhoz, kopott farmernadrágodhoz és biciklis rövidnadrágodhoz felvehetsz.

A klasszikus, fűzős teniszcipők mindennapi aktivitásokhoz

A gumitalpon lévő sportcipők legnagyobb előnye a kényelem. A teniszcipők a nők kedvenc lábbelijei, akik aktív életet élnek. A lapos sarok a lábaknak megfelelő támogatást biztosít a teljes hosszon. Ha olyan cipőt keresel, amelyet több órán át viselhetsz anélkül, hogy aggódnál a kidörzsölések, hólyagok vagy kellemetlen szag miatt, válassz könnyű, vászon teniszcipőt.

Szereted a kényelmes cipőket, de nem akarsz lemondani egy kicsit elegánsabb öltözékről? A teniszcipők sokféle ruhadarabbal kombinálhatók. Szabadon kombinálhatod őket rövidnadrággal, farmernadrággal és sportruhákkal. Ez ideális cipő a tavaszi sétákhoz. De nem csak ehhez! Győződj meg róla, hogy a kedvenc teniszcipőid remekül mutatnak egy inggel és blézerrel kombinálva. Ez egy ajánlat azoknak a nőknek, akik például a kreatív iparban dolgoznak és hozzá akarnak adni megjelenésüknek egy kis lazább jegyet. Keresel olyan alacsony szárával rendelkező cipőket, amelyeket smart casual öltözékhez felvehetsz? Kínálunk puha és kényelmes mokaszinokat és alacsony sarkú elegáns cipőket is.

Nem akarsz lemondani kedvenc cipőidről, de azt gondolod, hogy hogyan élesztheted fel a megjelenésedet? Válaszd a színes teniszcipőket! Sárga, piros, türkiz, vagy talán fukszia? A RoyalFashion üzletben megtalálod a modelleket sokféle színben és árnyalatban. Ezáltal könnyen megtalálhatod azt, ami leginkább illik a többi ruhádhoz.

A fűzős teniszcipők a legnépszerűbb modellek a webáruházunkban. Jól illeszkednek a lábhoz. Ezért tökéletes cipők lehetnek olyan tevékenységekhez, mint az autóvezetés, vagy mérsékelt intenzitású fizikai tevékenységekhez.

Csúsztatható, kapcsos teniszcipők

Keresel egy alternatívát a hagyományosan fűzős teniszcipőknek? Válassz a csúsztatható, kapcsos modelleket. A slip on típusú cipőket viselheted bokazoknival vagy anélkül. Ezek a könnyű, kényelmes és könnyen levenni való teniszcipők ideális választás a nyári utazásokhoz. Üzletünkben olyan modelleket találsz, amelyek remekül mutatnak rövidnadrággal és bő bohém stílusú ruhával is. A nyári stílusok kedvelt elemei a lyukacsos teniszcipők. Kínálatunkban megtalálhatóak extravagáns díszítőelemekkel ellátott cipők is. Kínálunk eredeti teniszcipőket, amelyeket szintetikus gyémántokkal díszítettek, és amelyek minden lépésnél csodálatosan ragyognak. Az ékszeres díszítéssel ellátott lábbeliket a hírességek és stylistok is megszerették. Azok a nők is szívesen viselik őket, akik a legnagyobb világvárosokban laknak.

Fehér teniszcipők - tökéletes kiegészítő a nyári stílusokhoz

Nyáron sokkal szívesebben viselünk világos színű ruhadarabokat. A nyári stílusokban a pasztell színek dominálnak. Sárga, lazacszínű vagy levendula? Függetlenül attól, hogy milyen színt viselsz a nyáron, a fehér teniszcipők tökéletes alapot nyújtanak a divatos kísérletezésekhez. A vászon teniszcipőket könnyű tisztán tartani. Csak meleg vízre, enyhe mosószerre és puha rongyra van szükség.

Univerzális fekete teniszcipők

Keresel kényelmes lábbelit, amely majdnem minden casual stílusú öltözékhez illik? Válaszd a klasszikus fekete teniszcipőket fűzővel. Ezek a cipők tökéletesen illenek a kopott farmernadrágokhoz, leggingszekhez, rövidnadrágokhoz, romantikus bohém ruhákhoz és szűk szoknyákhoz egyaránt. A sötét teniszcipők remekül mutatnak mind a nyári, mind az őszi stílusokban.

Milyen női teniszcipőket válassz a tavaszi/nyári szezonra?

Ha te is imádod a cipőket és szeretsz különböző ruhadarabokat kombinálni, egészítsd ki gardróbod néhány pár cipővel, például fekete teniszcipőkkel a mindennapi sétákhoz és színes tornacipőkkel a szabadtéri fesztiválokra, hogy még jobban kifejezd érzelmeidet. Mindent megteszünk azért, hogy az árak a mi üzletünkben kellemes meglepetést okozzanak neked. A Royal Fashion üzletében az akciók egész évben tartanak. Ezáltal könnyen megtalálhatod a kényelmes és stílusos cipőket, amelyek nem haladják meg a költségvetésedet.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel