💰SZUPER PROMÓCIÓ💰 akár -50% kedvezmény
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Casual

A talált áruk száma: 321

Divatos női cipők casual stílusban

Leginkább a klasszikus farmereket és pólókat hordod? Aktív életmódot folytatsz, és olyan ruhadarabokat választasz, amelyek kényelmet biztosítanak viselés közben? A gardróbodban nem hiányozhatnak a kényelmes, casual stílusú cipők. A mindennapi tevékenységekhez leginkább a sportcipők, teniszcipőksneakersek és lapos sarkú cipők ideálisak. Ha olyan modelleket keresel, amelyekben nemcsak kényelmesen érzed magad, hanem stílusosnak is érzed magad, vásárolj nálunk!

A royalfashion.pl oldalon széles választékban található cipő minden alkalomra. A női casual cipők különböző fazonokban érhetők el: a klasszikus gumitalppal ellátott teniszcipőktől a divatos sneakerekig, amelyek uralkodnak a kifutókon. Kínálunk minőségi anyagból készült cipőket és műbőrből készült cipőket. Elegáns fekete, vagy esetleg divatos pasztellrózsaszín? Az oldalunkon könnyedén megtalálod a női casual cipőidet a kedvenc ruhadarabjaidhoz illően. Használd a szűrési lehetőséget, hogy megtaláld a megfelelő méretet, színt és fazont. A legjobb árakat egész évben nálunk találod meg! Nem kell várnod az utószezonos kiárusításokra.

Női casual cipők - a legnépszerűbb típusok

Sneakersek

A sneakerek a legnépszerűbb sportcipők az utóbbi szezonokban. Habár eredetileg a profi sportolók számára tervezték őket, a vastag, lapos talpú cipők a filmcsillagok, influenszerek és a világ legnagyobb városainak lakói szívébe lopták be magukat. Legnagyobb előnyük a kényelem. Az oldalunkon széles választékban találhatsz sneakereket: a klasszikus modellektől a leginkább avantgárd darabokig. A laza és stílusos összeállítások kedvelőinek. Ha azon tűnődsz, hogy milyen női casual sportcipők a legnépszerűbbek, akkor a válasz egyszerű: azok az sneakerek!

Lapos sarkú cipők

Ezek a cipők szára a bokáig ér. Sportos vagy elegáns verzióban is előfordulhatnak. Az oldalunkon olyan lapos sarkú cipőket találsz, amelyek anyaga textil, és tökéletesek lehetnek nyári ruhához vagy rövidnadrághoz, valamint műbőrből készült változatokat is kínálunk, amelyeket irodába vagy vásárláshoz ajánlunk. A casual lapos sarkú cipők között megtalálod a belebújós vagy fűzős modelleket.

Tornacipők és teniszcipők

A legnépszerűbb casual női cipők közé tartoznak a tornacipők és teniszcipők. A vászonból készült, gumitalpú casual cipők sokféle mindennapi tevékenységhez ideálisak, nem csak sportos tevékenységekhez. A tornacipők és teniszcipők számos színben elérhetők: a klasszikus feketétől az energikus pirosig. Az oldalunkon számos pasztellszínű változatot is találsz.

Hogyan kombináld a női casual stílusú cipőket?

A casual stílus elsősorban kényelmes nadrágokkal, bő pólókkal és lapos sarkú cipőkkel társul. A szűk szárú nadrágok, az vállpántos felső vagy az együtteskedvű póló a kedvenc zenekar nevével, valamint a bőrdzseki és a sneakers a mindennapi összeállításra készen állnak. A sneakereket szabadon hordhatod, legyen szó edzőteremről, funkcionális ruházattal kombinálva, vagy informális találkozóról, satén top, blézer és farmer kiegészítésével.

A női casual cipőket bátran kombinálhatod sokféle ruhadarabbal, ideértve azokat, amelyeket tipikusan elegánsnak tartanak. Hogyan hozhatsz létre egy smart casual összeállítást? Ha a cégednél nincs szigorú öltözködési kód, a belebújós félcipőket kombinálhatod vállpántos felsővel és blézer típusú zakóval, vagy chinosokkal és golfpulóverrel, létrehozva egy laza, ugyanakkor elegáns mindennapi öltözéket. A smart casual összeállításhoz különösen ajánljuk a belebújós fazonokat, amelyeket mezítlábas lábbal vagy vékony zoknival viselhetsz.

Van egy jó hírünk azoknak a hölgyeknek, akik nem képzelik el a tavaszt és a nyarat bohém stílusú ruhákok és miniszoknyák nélkül! Az öltözék tervezők arra ösztönzik a divatos kísérletezést. A kedvenc tornacipőket vagy teniszcipőket nemcsak nadrágokkal, hanem nőiesebb ruhadarabokkal is kombinálhatod. A vastag talpú sneakersek, egy túlméretezett, kivágott maxi szoknya és egy rövid felső tökéletes összeállítás egy szabadtéri zenei fesztiválra. A casual sportcipők kiválóan alkalmasak a nyaraláshoz is, amikor különösen fontos a kényelmes viselés.

Casual cipő minden alkalomra - rendeld meg a sajátodat a royalfashion.hu oldalon

Nincs időd az üzletekben vásárolni? Várunk gyors és kényelmes online vásárlásra! Legyen az kedvelője a klasszikus fazonoknak, vagy szereted az eredeti kiegészítőket, a RoyalFashion-nál olyan cipőket találsz, amelyek megfelelnek az elvárásaidnak nemcsak a kinézet, hanem a kényelem terén is. Nálunk megtalálhatod a casual cipőket minden alkalomra: munkához, edzőteremhez vagy bevásárláshoz. A kedvenc tornacipőket, sneakereket vagy belebújós cipőket nemcsak a tavasz / nyár szezonban viselheted, hanem az őszi kezdeten is. A magas szárú modellekkel és kiegészítő szintetikus béléssel akár a hómentes télen is jól érzed magad bennük. A vásárláskor a megfizethető árakra egész évben számíthatsz, nem csak az akciós időszakban. Ezért néhány pár cipőt vásárolhatsz, amelyeket könnyedén kombinálhatsz sokféle ruhadarabbal. Használd ki a kényelmes és gyors házhozszállítást, vagy a személyes átvétel lehetőségét.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel