Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Tornacipők

A talált áruk száma: 233

Női tornacipők - utcai viselet klasszikusai modern változatban a Royal Fashionnál

Tökéletes cipő a mindennapi tevékenységekhez? Tornacipő! Ez az egyik legnépszerűbb alkalmi cipő stílus. Az első jellegzetes gumitalpú, hosszú fűzős és kerek orrú cipők a 20. század elején születtek. Bár profi sportolóknak tervezték, ma már a vászon tornacipők megtalálhatók a divat kifutóin és a világ legnagyobb metropoliszainak utcáin. A tornacipők a hétköznapi tavaszi, nyári és őszi stilizáció alapjai. Ezt a szabást szeretik a divattervezők, valamint a mozi és az internet legnagyobb sztárjai.

A RoyalFashion üzletben sportcipők széles választékát találja: a klasszikus fűzős modellektől az eredeti, felcsúsztatható platformos tornacipőkig. Sima, áttört és ékszer díszítéssel. Keresse meg méretének megfelelő cipőket a szűrési és válogatási lehetőségek segítségével. Minden nőnek kínálunk könnyű, vászoncipőt versenyképes áron. Ne maradj le a hírekről és a szezonon kívüli akciókról!

Klasszikus fűzős tornacipő

Cipőt keres a mindennapi alkalmi stílushoz? A Royal Fashion üzletben klasszikus magasszárú, fűzős tornacipőt talál. A cipő számos színben kapható: fehértől és feketétől a sötét rózsaszínig, türkizig és liláig. Ha szeretne kiegészítőket cserélni, ügyeljen arra, hogy gardróbjában sokféle színű cipőnek legyen helye. A tornacipők tökéletes kiegészítői az alkalmi stílusnak, farmerrel a főszerepben. A fekete női tornacipő minden nő ruhatárában kötelező. Kombinálhatod sötét és világos ruhadarabokkal is – virágos szoknyával és pamut khaki rövidnadrággal. Kedvenc tornacipődet sportcipővel felváltva hordhatod .

Vegyél fel tornacipőt

A fűző nélküli tornacipők tavasszal és nyáron nagyon népszerűek. A felcsúsztatható modellek bevarrt gumiszalaggal rendelkeznek, amely megkönnyíti a fel- és levételüket. A lapos sarkú tornacipő a tökéletes lábbeli vezetéshez.

A bebújós modellek sportos és kicsit elegánsabb ruhadarabokkal is jól mutatnak. Tökéletes választás a smart casual stílus szerelmeseinek. A ruhatervezők ösztönzik a divatkísérleteket és a ruházat különböző elemeinek szabad kombinálását. Ha az irodában nincs szigorú öltözködési kód, akkor munkába is viselheti kedvenc tornacipőjét, és kombinálhatja azokat olyan ruhadarabokkal, mint az ing, a kabát vagy a ceruzaszoknya.

Szereted a boho kiegészítőket? A Royal Fashion üzletben divatos, áttört betétekkel ellátott tornacipőket talál, amelyek remekül mutatnak a vintage stílusú gardrób elemekkel. Ez az ajánlat azoknak a nőknek szól, akik szeretik a romantikus stilizációt, de értékelik a viselési kényelmet. A tornacipőt mezítláb vagy vékony és alacsony zoknival viselheti.

Női tornacipő tavaszra és nyárra

Milyen cipő nem hiányozhat a tavaszi-nyári ruhatáradból? tornacipő! Ez az egyik leguniverzálisabb vágás. Könnyű, kényelmes és időtálló cipő, amelyet szinte minden alkalomra felvehet. Tökéletes választás azoknak a nőknek, akik a sportstilizálásban érzik magukat a legjobban.

Bebizonyítjuk, hogy tornacipőben is tudsz nőiesen kinézni! Webáruházunkban olyan cipőket talál, amelyek tökéletesen passzolnak a nyári ruhákhoz. Viselheted kedvenc platformos tornacipődet egy "kis fekete ruhával" és egy maxiszoknyával, ami egy könnyed, de egyben szexi stílust teremt.

Tavasszal és nyáron az élénk színű modellek a legnépszerűbbek, amelyek tökéletesen harmonizálnak az ünnepi stilizációkkal. Üzletünkben fehér női tornacipőt talál, mely remek alapot ad a divatkísérletekhez. Nyárra különösen ajánljuk a bokát szabaddá tevő, alacsony felsőrésszel rendelkező cipőket. Az alacsony tornacipők lábzoknival vagy mezítláb is viselhetők.

Eredeti tornacipő a platformon

Szeretsz kitűnni? Eredeti kiegészítőkre fogad, amelyek karmokat adnak stílusához? A royalfashion.pl webáruházban divatos tornacipőket rendelhet a platformon. A vastag talpnak köszönhetően néhány centiméterrel növelheti magasságát. A magas tornacipők a fesztivál stílus slágere. Nemcsak rendkívül divatosak, de mindenekelőtt kényelmesek.

Magas női tornacipő őszre

A tornacipő tökéletes cipő az őszi stilizációhoz. Kombinálhatod őket steppelt kabáttal vagy rövid kabáttal. Kínálatunkban magas felsőrésszel és kiegészítő szigeteléssel ellátott lábbeliket talál, amelyek jól beváltak az őszi és téli séták során. Őszre különösen ajánljuk a vastag talpú, jó minőségű műanyagból készült modelleket. Az őszi és téli szezonban az olyan színű modellek a legnépszerűbbek, mint a khaki, barna, sötétkék vagy fekete. A tornacipők alternatívája lehet a meleg és elegáns cipő .

Hogyan rendelhetek tökéletes női tornacipőt a mindennapi stílushoz?

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a www.royalfashion.pl webáruházunk teljes kínálatával, ahol tornacipőket rendelhet a mindennapi tevékenységekhez. Cipőket kínálunk a legnépszerűbb női méretekben és sokféle stílusban: a halhatatlan klasszikusoktól a legdivatosabb mintákig.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel