💰SZUPER PROMÓCIÓ💰 akár -50% kedvezmény
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Tornacipők

A talált áruk száma: 437

Női tornacipők - utcai viselet klasszikusai modern változatban a Royal Fashionnál

Tökéletes cipő a mindennapi tevékenységekhez? Tornacipő! Ez az egyik legnépszerűbb alkalmi cipő stílus. Az első jellegzetes gumitalpú, hosszú fűzős és kerek orrú cipők a 20. század elején születtek. Bár a profi sportolókat szem előtt tartva tervezték, ma már a vászon tornacipők megtalálhatók a divat kifutóin és a világ legnagyobb metropoliszainak utcáin. A tornacipők a hétköznapi tavaszi, nyári és őszi stílus alapjai. Ezt a stílust szerették a divattervezők és a mozi és az internet legnagyobb sztárjai.

A RoyalFashion üzletben sportcipők széles választékát találja: a klasszikus fűzős modellektől az eredeti, felcsúsztatható platformos tornacipőkig. Sima, áttört és ékszer díszítéssel. Keresse meg méretének megfelelő cipőket a szűrési és válogatási lehetőségek segítségével. Minden nőnek kínálunk könnyű, vászoncipőt versenyképes áron. Ne maradj le az új termékekről és a szezon utáni akciókról!

Klasszikus fűzős tornacipő

Cipőt keres a mindennapi alkalmi stílushoz? A Royal Fashion üzletben klasszikus tornacipőt találsz magas felsőrésszel és fűzéssel. A cipő számos színben kapható: fehértől és feketétől a sötét rózsaszínig, türkizig és liláig. Ha szeretne kiegészítőket cserélni, ügyeljen arra, hogy gardróbjában sokféle színű cipőnek legyen helye. A tornacipők tökéletes kiegészítői az alkalmi stílusnak, amelynek fő eleme a farmer. A fekete női tornacipő minden nő ruhatárának kötelező darabja. Kombinálhatod őket sötét és világos ruhadarabokkal is – virágos szoknyával és khaki pamut rövidnadrággal. Kedvenc tornacipődet sportcipőkkel váltogathatod.

Felbújós tornacipő

A fűző nélküli tornacipők tavasszal és nyáron nagyon népszerűek. A felcsúsztatható modellek bevarrt gumiszalaggal rendelkeznek, amely megkönnyíti a fel- és levételüket. A lapos tornacipő tökéletes lábbeli a vezetéshez.

A bebújós modellek sportos és kicsit elegánsabb ruhatárelemekkel is jól mutatnak. Ez a tökéletes választás a smart casual stílus szerelmeseinek. A ruhatervezők ösztönzik a divatkísérleteket és a különféle ruhadarabok szabad kombinációit. Ha az irodájában nincs szigorú öltözködési kód, viselheti kedvenc tornacipőjét munkába, és kombinálhatja azokat ruházati cikkekkel, például inggel, kabáttal vagy ceruzaszoknyával.

Szereted a boho kiegészítőket? A Royal Fashion üzletben divatos, áttört betétekkel ellátott tornacipőket talál, amelyek remekül mutatnak a vintage ruhadarabokkal. Ez az ajánlat azoknak a nőknek szól, akik szeretik a romantikus stílust, de értékelik a viselési kényelmet. Felbújós tornacipőt viselhet mezítláb vagy vékony, alacsony zoknival.

Női tornacipő tavaszra és nyárra

Milyen cipő nem hiányozhat a ruhatáradból tavasszal és nyáron? Sneaker! Ez az egyik leguniverzálisabb stílus. Szinte bármilyen alkalomra viselhet könnyű, kényelmes és időtálló cipőt. Ez a tökéletes választás azoknak a nőknek, akik a sportos stílusban érzik magukat a legjobban.

Bebizonyítjuk, hogy tornacipőben is tudsz nőiesen kinézni! Webáruházunkban olyan cipőket talál, amelyek tökéletesen passzolnak a nyári ruhákhoz. Felveheted kedvenc platformos tornacipődet egy kis fekete ruhával és egy maxiszoknyával, így egy nem érzékeny, de szexi stílust alakíthatsz ki.

Tavasszal és nyáron a világos színű modellek a legnépszerűbbek, mivel tökéletesen illeszkednek az ünnepi stílusokhoz. Üzletünkben fehér női tornacipőt talál, mely remek alapot ad a divatkísérletekhez. Nyárra különösen ajánljuk a bokát szabaddá tevő, alacsony felsőrésszel rendelkező cipőket. Hordhat alacsony tornacipőt bokazoknival vagy mezítláb.

Eredeti platform tornacipő

Szeretsz kitűnni? Olyan eredeti kiegészítőket választ, amelyek egy csipetnyi eleganciát adnak stílusához? A royalfashion.pl online áruházban divatos platform tornacipőket rendelhet. A vastag talpnak köszönhetően néhány centiméterrel növelheti magasságát. A magas szárú tornacipők a fesztivál stílus slágere. Nemcsak rendkívül divatosak, de mindenekelőtt kényelmesek.

Női magasszárú tornacipő őszre

A tornacipő a tökéletes cipő az őszi stílushoz. Kombinálhatod őket steppelt kabáttal vagy rövid kabáttal. Kínálatunkban magas felsőrésszel és kiegészítő szigeteléssel ellátott lábbelik találhatók, melyek tökéletesek lesznek az őszi-téli sétákhoz. Őszre különösen ajánljuk a vastag talpú, jó minőségű műanyagból készült modelleket. Az őszi és téli szezonban a khaki, barna, sötétkék és fekete színű modellek a legnépszerűbbek. A tornacipők alternatívája lehet a meleg és elegáns cipő .

Hogyan rendelhetek tökéletes női tornacipőt a mindennapi stílushoz?

Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg a www.royalfashion.pl webáruházunk teljes kínálatát, ahol tornacipőket rendelhet a mindennapi tevékenységekhez. Kínálunk cipőket a legnépszerűbb női méretekben és sokféle stílusban: a halhatatlan klasszikusoktól a legdivatosabb mintákig.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt
pixel