💰SZUPER PROMÓCIÓ💰 akár -50% kedvezmény
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Daddy shoes / Ugly shoes

A talált áruk száma: 14

Ugly cipők - fedezd fel az utóbbi szezonok legdivatosabb cipőinek jelenségét

A divat azért van, hogy játssz vele. Kísérletezz és hozz létre nem mindennapi kombinációkat. Ezt jól tudják az ugly cipők kedvelői. Ez a kifejezés olyan sportcipőkre utal, melyekre jellemző a jellegzetesen tömör talp. Az ugly shoes, azaz a "ronda cipők", az utcai viselet szerelmeseinek hódolnak, akik szeretik egyéniségüket a ruházatukon keresztül kifejezni. Az ugly shoes-t néhányan, kedveskedve, daddy shoes-nek is hívják, és a modellek, az influenszerek és a film sztárjai is megszerették.

Olyan cipőket keresel, amelyek kiemelik a személyiségedet? Imádod a merész stílusú szetteket és nem félsz az eredeti színkombinációktól? Az ugly shoes az a modell, amely neked készült. Webáruházunkban kultikus cipőket találsz, amelyeket a 90-es évek divatja ihletett, és újra uralkodnak a világ legnagyobb városainak utcáin. Találd meg a méretedet a könnyen használható szűrők segítségével. Korlátozott költségvetésed van? Szűkítsd le a keresést a megfelelő ársáv kiválasztásával. Vásárolj a legdivatosabb cipőket vonzó áron a royalfashion.hu oldalon.

Miért őrült meg a világ az ugly shoes miatt?

Hogyan történhetett meg, hogy a nagy, kényelmetlen és extravagáns cipők hatalmas népszerűségre tettek szert az egész világon? Az első ugly shoes modellek a 90-es években jelentek meg. Gyorsan a gardrób legkívánatosabb darabjává váltak. Tökéletesen visszaadták a 90-es évek hangulatát, amikor sok áramlat találkozott egymással, gyakran robbanásveszélyes kombinációkat hozva létre. A jellegzetesen vastag talp és a színes betétek lehetőséget nyújtottak az egyéniség kinyilvánítására. Bár néhány év után az ugly shoes a feledés homályába merült, ma újra visszatérnek az utcákra és a világ legismertebb divatbemutatóira.

Az ugly shoes divatot a spanyol divatmárka, a Balenciaga hozta vissza 2017-ben. Az unisex cipők hihetetlenül magas talpával újabb generációk szívébe lopták be magukat. Be kell vallani, hogy az ugly shoes a női változatban kényelmi szempontból páratlan. A vastag talp kiválóan csillapítja a rázkódást, és a test súlya egyenletesen oszlik el a láb teljes hosszában. Ezért sportolók és aktív életmódot folytató emberek is viselik az ugly shoes-t. A gyakori utazások és a folyamatos mozgás szükségessége nagy hatással volt erre a fazonra történő növekvő népszerűségre. Nem utolsó szempont volt az sem, hogy megjelenik az egyéniségük kifejezésének szükségessége és az összetett színkombinációk iránti igény. Az ugly shoes tervezői, hogy megfeleljenek a felhasználók elvárásainak, nem szokványos színkombinációkat alkalmaznak. A sportcipő, a jellegzetesen vastag talpával, hasonlóan a 90-es évekhez, a módban és a legújabb trendekben való új, kissé lázadó és önkritikus megközelítés kifejezése lett.

Ugly shoes - női cipők casual stílusú összeállításokhoz

Az utcai divat szereti az elegáns lezser stílust és a kontrasztos elemekre épül. A sportcipők a tömör talpuknak köszönhetően tökéletes választás a casual összeállításokhoz. Kiválóan mutatnak farmerral, pólóval és kapucnis felsővel. De nemcsak ezekkel! A női daddy shoes cipőket kombinálhatod egy kicsit elegánsabb ruhadarabokkal is, például pamut chinos-szal, szatén felsővel és blézerrel.

Az ugly shoes a magas talpával és sportos designnal a fizikai aktivitáshoz készült. Jól mutatnak funkcionális ruházattal. Nincs időd összeállítani egy stílusos outfitet, de szeretsz jól kinézni? Elég, ha felhúzol néhány kedvenc leggings-et és egy hosszított hátsó részes felsőt. Az ugly shoes megteszi, hogy még a legunalmasabb összeállítás is eredetinek tűnjön.

A női ugly shoes cipőket viselheted egész évben! A nyári és tavaszi időszakban jól mutatnak a bokád csábítóan felfedő alacsony szárú változatok. A daddy shoes az idei fesztiválszezon slágere. A masszív talpú cipőket akár bohém stílusú ruhával és szalmakalappal, akár kedvenc jogger-eiddel és cargo zsebes nadrágokkal is kombinálhatod. Nem akarod megválni kedvenc cipőidtől még ősszel és télen sem? A webshopunkban rendelhetsz ugly shoes cipőket kicsit magasabb szárral és műszőrme melegítéssel. Ez az ideális választás az őszi és téli időszakra. Az ugly shoes cipőket egyaránt kombinálhatod steppelt dzsekivel és kettősoros gyapjú kabáttal.

Rendeld meg daddy shoes cipőidet a RoyalFashion webáruházban

Az ugly shoes az egyik leginkább uniszex cipőmodell. Ez az ideális választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek belevinni a mindennapi öltözékükbe olyan ruhadarabokat, amelyek tipikusan férfiasnak számítanak. Webáruházunkban a daddy shoes cipőket lapos talppal, platformmal vagy cuccos talppal találod meg. A nálunk rendelhető cipők műbőrből, textil anyagokból és magas minőségű műanyagból készülnek. Bár a kötött fűzős modellek dominálnak, mi kínálunk betétes cipőket is. Divatos díszítésekkel, a 90-es évek divatjától inspirálódott színes betétekkel vagy csillogó fonalakkal? Válassz olyan modellt, amely a legjobban kihangsúlyozza a személyiségedet! A legdivatosabb cipőket vonzó áron a royalfashion.hu oldalon találod meg.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel