Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

A szerződés visszavonása / visszaküldési utasítások

Visszavonás a szerződésből?

Könnyű!

 

A törvény szerint Önnek 14 napos joga van elállni a szerződéstől (az alábbiakban megtalálja a szerződéstől való elállásra vonatkozó utasításokat).
Áruházunkban azonban a vásárlás napjától számított 365 nap áll rendelkezésére, hogy az árut ok nélkül visszaküldje!
Az áruházba történő visszatérítés joga a megrendelés leadásától számított 365 nap elteltével lejár.

Lásd alább a javasoltat lépésről lépésre hogyan lehet a törvényes határidő után elállni a szerződéstől vagy panaszt tenni a termékkel kapcsolatban.  

1. Töltse ki az elállási űrlapot 

Két elállási űrlap áll rendelkezésre: a szerződésről való elállásról szóló nyilatkozat törvényes mintája és az Áruház által készített elállási űrlap royalfashion.hu. Ezenkívül a nyomtatványok másolatát a mellékelt tájékoztató tartalmazza.
Függetlenül attól, hogy melyik formát választja - a szerződéstől való elállás helyes lesz. :)

 Töltse le a törvényes kivonási űrlapot

    és válasszon egy lehetőséget:

a) SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

b) PANASZ

 

Ne felejtsen el minél több információt megadni. Javasoljuk a vásárlás során kiállított pénzügyi nyugta csatolását.
Nem szükséges, de felgyorsítja a panasz / visszatérítés folyamatát. 

Ha egy termékre vonatkozóan él az elállási jogával ( több termék szerepel egy nyugtán ) az elállási űrlapon azt javasoljuk, hogy adja meg a visszaküldött termék kódját, és küldje el a fiskális nyugta fényképét / beolvasását, és küldje el a következő címre info@royalfashion.hu.
Nem szükséges, de felgyorsítja a panasz / visszatérítés folyamatát. 

 

2.Készítsen elő egy csomagot a visszaküldött termékekkel.

Ne felejtse el jól csomagolni és rögzíteni a szállítmányt. A szerződéstől való elállással vállalta, hogy fizikai és jogi hibák nélkül az árut az Áruházba szállítja.

 

3. Küldje el nekünk a csomagot a logisztikai központunk címére:

1) Ha megrendelted Magyar Posta/DPD keresztül rendelt, ugyanazzal a futárral küldje vissza.

  • Paxy – RoyalFashion
  • Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO)
  • 9012 Györ

2) Ha megrendelted Packeta keresztül rendelt, ugyanazzal a futárral küldje vissza.

  • ROYAL FASHION VIPOL SP.Z O.O.
  • ul. Aleja Krakowska 190A HALA 1
  • 05-552 Łazy (Poland)FIGYELEM:

A visszaküldött termékek költségei visszatérülnek arra a számlára, amelyről a megrendelést kifizették, vagy az elállási űrlapon megadott bankszámlaszámra / ügyfélegyenlegre a boltban royalfashion.hu.

Az üzlet fenntartja a jogot arra is, hogy ne gyűjtsön gyűjtőhelyekre küldött csomagokat. A nem készpénzforgalom kapcsán Sklepie royalfashion.hu- Az üzlet fenntartja a jogot, hogy ne gyűjtsön COD-küldeményeket.

 A VISSZATÉRŐ SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGEIT A FOGYASZTÓ VISELI.
Kedves vásárló, az üzlet csomagjainak használatakor (az opció csak az üzletben regisztrált vásárlók számára áll rendelkezésre, akik bejelentkezett vásárlóként vásároltak) az utolsó oldalon megtalálja a csomagolásra felhelyezendő címkét. Az üzlet címkéinek használatához bejelentkezett ügyfélnek kell lennie.

Visszaszállításra nem küldjük a futárt.

 

 

Ha segítségre van szüksége, hívjon vagy írjon:

mail: info@royalfashion.huFigyelem! A fenti információk csak az online áruházban végrehajtott vásárlásokra vonatkoznak.

Élvezzük a vásárlást!

 

 

 

 Törvényes értesítés a szerződéstől való elállásról

Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.
Az elállási időszak 14 nap elteltével lejár attól a naptól számítva, amikor megszerezte, vagy a szállítótól eltérő harmadik fél megszerezte az utolsó tárgy fizikai birtoklását.

Az elállási jog gyakorlásához tájékoztatnia kell minket
Royal Fashion (CzechLogistic)
info@royalfashion.hu
egyértelmû nyilatkozattal a jelen szerzõdéstõl való elállásról (például levélben, faxon vagy e-mailben elküldött levél). Használhatja a mellékelt visszavonási űrlapot, de ez nem kötelező. 
A szerződéstől való elállás határidejének betartása érdekében elegendő, ha információt küld a szerződés elállási jogának gyakorlásáról a szerződés elállási határideje előtt..

 A szerződéstől való elállás következményei

A szerződéstől való elállás esetén visszatérítjük az Öntől kapott összes kifizetést, beleértve a szállítási költségeket 
(kivéve a választott szállítási módból eredő többletköltségeket, amelyek nem az általunk kínált legolcsóbb szokásos kézbesítési módok), azonnal, és mindenesetre legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amikor értesítést kaptunk arról a döntéséről, hogy gyakorolja a jelen szerződés elállási jogát. Visszatérítjük a fizetést ugyanazokkal a fizetési módokkal, mint amelyeket az eredeti tranzakció során használt, hacsak nem kifejezetten másként nem állapodott meg; semmiképpen sem terhel semmiféle díjat a visszatérítéssel kapcsolatban. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg meg nem kapjuk az elemet, vagy amíg vissza nem igazoljuk a visszatérését, attól függően, hogy melyik esemény következik be először. Kérjük, azonnal küldje vissza vagy adja át nekünk a terméket, de legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor tájékoztatott minket a szerződéstől való elállásról. A határidő lejárt, ha a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldi az árut. Odpowiadają Csak a használatából eredő csökkent értékekért fizet más módon, mint amire a dolgok természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükség volt.

 

pixel