Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Mokaszin

A talált áruk száma: 373

Női naplopók - a tavaszi-nyári stilizálás kötelező eleme!

Olyan ünnepi cipőt keresel, amely mindkét légies ruhához passzol bohó stílus és rövidnadrág ? Cipő vásárlást tervez dolgozni, amit nem csak női öltönyhöz , hanem klasszikus farmerhez is fogsz viselni és egy felső? Fogadjon puha, csendes és kényelmes naplopókra . Ez a leguniverzálisabb típusú lábbeli, amely nem hiányozhat a ruhatárából a tavaszi/nyári szezonban.

A royalfashion.pl oldalon számos színben és a legnépszerűbb női méretekben talál cipőket. Elegáns fehér, visszafogott barna, esetleg romantikus kék? Weboldalunkon olyan lábbeliket rendelhet, amelyek sok stílushoz passzolnak: elegánsak és lezserek. Szereted a lapos cipőket, mert maximális kényelmet nyújtanak? Tervezed, hogy nem csak munkába jársz, hanem minden nap? Rendeljen több modellt, és viselje tetszés szerint farmernadrággal és gyűrött nadrággal egyaránt. Gondoskodtunk arról, hogy üzletünkben ne fogyjon ki a cipő minden pénztárcánál. Az alacsony áraknak köszönhetően szabadon kísérletezhet kedvenc ruhadarabjaival, eredeti kombinációkat alkotva.

Stílusos eco-bőr mokaszinok

A mokaszin olyan cipő, amelyet ... férfiaknak terveztek. Szerencsére a női ruhatárban is állandó helyet találtak ezek a kivételesen csendes és kényelmes cipők. A mokaszin felbújós cipő, amelyen nincs fűzés. Ennek köszönhetően gyorsan levehetők és behelyezhetők. Tökéletes megoldás azoknak, akik praktikus váltócipőt keresnek. Tökéletes pl. autót vezetni. A naplopók tipikus városi lábbelik, amelyek a világ legnagyobb metropoliszainak utcáin, sőt a divat kifutóin is megtalálhatók. Az aktív életmódot folytató nők szívesen nyúlnak hozzájuk.

A RoyalFashionnál a modern anyagokra összpontosítunk, amelyek kivételesen tartósak és megfizethetőek. Éppen ezért naplopóink kiváló minőségű műanyagból készülnek. Az ökobőr a természetes bőr vegán alternatívája. A szintetikus anyagok ellenállnak a sérüléseknek és könnyen tisztán tarthatók. Megfelelő gondozás és megfelelő használat mellett sok évszakon át kitartanak. Üzletünkben eco velúrból készült lábbeliket is találsz, mely tökéletesen utánozza a természetes bőrt jellegzetes bolyhossággal.

Üzletünkben megtalálja a dekoráció nélküli cipőket, az időtlen klasszikusok szerelmeseinek, valamint a csatok, strasszok, rojtok vagy a kígyóbőrt imitáló dekoratív domborítás formájában finom kiegészítésekkel ellátott cipőket. Vannak áttört naplopóink is, dekoratív kivágásokkal.

Női naplopó – mit vegyek fel?

A mokaszin az egyik leguniverzálisabb lábbelistílus. A legtöbb stílushoz illik, hétköznapi és hivatalos. A kívánt hatás eléréséhez elegendő őket a megfelelő ruhadarabokkal kombinálni. Javasoljuk, hogyan csináld!

  • Alkalmi stílushoz

A mindennapi lábbelinek mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. A lapos sarok és a jellegzetes szögletes lábujjak javítják a viselési kényelmet. A naplopók tökéletes kiegészítői az alkalmi stílusnak. Jól passzolnak a klasszikus szakadt farmerhez és pamut rövidnadrághoz. Szinte minden tavaszi és nyári stilizációval jól működnek. Tökéletesek strandoláshoz, szabadtéri koncertekhez és nyaralós sétákhoz a városban. A mindennapi használatra szánt női mokaszinok kiválasztásakor választhat dekoratív bojtokkal ellátott modelleket, amelyek kislányos bájt és ünnepi hangulatot kölcsönöznek a stílusnak.

  • Elegáns stílusokhoz

Van egy smart casual stílus a munkádban? A naplopók tökéletes kiegészítői lesznek az irodai stílusnak. Elöl és hátul is fedett. Köszönhetően annak, hogy nem fedik fel sem a sarkukat, sem a lábujjakat, elegáns ruhaelemekkel kombinálhatod őket, akár női öltönyhöz is! Női öko-bőr cipókészlet szatén felsővel és dzsekivel és pamut nadrág , ami egy lezser, mégis elegáns munkaruhát alkot.

Tökéletes cipőt keres egy szabadtéri esküvőre vagy egy hétvégi kerti partira? A cipót kombinálhatod egy kis fekete ruhával, maxi ruhával vagy bohó szoknyával. A puha és kényelmes lábbelik lehetővé teszik, hogy hajnalig játssz a táncparketten, és szabadon mozogj a füvön egy szabadtéri szertartás esetén. Elegáns stilizációhoz válasszon sima műbőrből készült, díszcsatos lábbelit.

Olcsó naplopók a www.royalfashion.pl oldalon

Kényelmes cipőt keresel a tavaszi/nyári szezonra? Fogadjon az elmúlt szezonok legdivatosabb lábbelijére, azaz a női naplopókra. Számos fizetési lehetőséget és vonzó szállítási árakat kínálunk (futárral vagy átvételi pontra). Megbízható futárcégekkel dolgozunk. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy rendelése a lehető leghamarabb eljut Önhöz. Függetlenül attól, hogy elegáns participőt vagy kényelmes, mindennapi használatra szánt cipőt tervez vásárolni, webáruházunkban megtalálja, amit keres. Gyors és kényelmes vásárlásra hívjuk.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel