Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Medence papucs

A talált áruk száma: 54

Strand papucsok nőknek a vízi tevékenységek és a tengerparti divat szerelmeseinek

A medencében úgy érzed magad, mint hal a vízben? Nem tudod elképzelni a nyári pihenést a napi strandlátogatások nélkül? A szekrényedben a fürdőruha, úszószemüveg és törölköző mellett nem hiányozhatnak a strand papucsok. Egyszínűek vagy eredeti mintázatokkal? Klasszikus vagy platformos? Kínálatunkban széles választékban találsz fazonokat, színeket és méreteket. Bizonyítjuk, hogy a strand papucsok nem kell unalmasak legyenek! Ha szeretsz kitűnni, és úgy érzed, hogy a medencénél korlátozott lehetőségeid vannak a kreatív szett kialakítására, akkor válassz női strand papucsokat érdekes, nyári mintázattal.

Keresel cipőt egy adott színben vagy egy meghatározott árkategóriában? Használd az előttük található szűrő lehetőséget. Az előre tervezett nyaralásod közeleg, és nincs időd boltokban járni? Ne feledd, hogy gyors szállítást kínálunk a megadott címre vagy az átvételi pontokra. Rendelj női strand papucsokat könnyedén és kényelmesen online.

Női strand papucsok - mire figyelj a választásnál?

Kezdjük az evidens dolgokkal: a strand papucsoknak vízállónak kell lenniük. A legjobb választás olyan modellek lesznek, amelyek víz- és mechanikai sérülésekre ellenálló műanyagból készültek. A strand papucsok kiválasztásakor érdemes figyelembe venni nem csak azt, ami a leginkább feltűnő, azaz a fazon és a szín, hanem a cipő felépítését és a gyártáshoz felhasznált anyagokat is. Az antitröszt podeszva megakadályozza a véletlen megcsúszást, ami a medencénél könnyen előfordulhat! A női strand papucsoknak könnyen karbantarthatónak is kell lenniük. Ne feledd, hogy a fürdőcipők folyamatosan érintkeznek a vízzel, és ez befolyásolhatja azok élettartamát. A műanyagból készült strand cipőket könnyedén megtisztíthatod nedves ronggyal és enyhe tisztítószerrel. Ezáltal hosszabb ideig szolgálnak majd, mint csak egy szezonra.

A női strand papucsoknak kényelmesnek is kell lenniük. Nem szabad szorítaniuk a lábakat, de nem is szabad túl könnyen lecsúszniuk róluk. Ne feledd, hogy a medencénél különösen fontos a lábhygiéniára odafigyelni. Ezért soha ne húzd fel a papucsokat nedves vagy vizes lábakra. Ezáltal minimalizálhatod a fájdalmas dörzsöléseket és hólyagokat, valamint néhány betegség kialakulását.

Sokan az egész évben használják a medencét, nem csak nyáron. Ha nem tudod elképzelni, hogy lemondj a téli-őszi időszakban a fürdőzésről, gondoskodj róla, hogy a szekrényedben legyenek kényelmes strand papucsok, amelyek megvédenek télen-ősszel is a medencén mozgás közben.

Női medence papucsok - must have az utazáshoz

Készülsz a nyaralásra? A csomagodban nem hiányozhatnak a medence papucsok, amelyek szabadságot biztosítanak a hoteli zuhanyzó használatakor, és védelmet nyújtanak a gombás fertőzések ellen a medencében. Kényelmes lapos talpú papucsok a tengerparti must have-k. Súrolódott láb vagy bőrbetegség nem tartozik a kellemes nyaralási meglepetések közé. A medence papucsok könnyűek és kevés helyet foglalnak el. Könnyedén beleférnek a hátizsákba, bőröndbe és a strandtáskába.

Kilenc napos üzleti útra mész? Sanatóriumba vagy más egészségügyi intézménybe utazol? A kényelmes női medence papucsok megkönnyítik a zuhanyzó használatát a hotelben és a szabad mozgást az objektumon.

Női fürdő papucsok - nem csak a medencéhez!

A funkcionalitás nem minden! A női medence papucsok az egyik alapvető elemek a nyári gardróbban. Érdemes tehát gondoskodni arról, hogy a fazon, a szín és a minta megfeleljen az ízlésünknek. Válassz olyan papucsokat, amelyek színmegfelelnek a fürdőruhádnak. Ez a kombináció határozottan a leggyakrabban előforduló! A kínálatunkban olyan modelleket találsz, amelyek ékszerekkel - kristályokkal, gyöngyökkel és cirkóniumokkal - vannak díszítve. Ez a javaslat a laza nyári összeállítások kedvelőinek. Az eredeti, díszített medence papucsokat felveheted a strandparti esti partira. Keresel egy gyors, ugyanakkor hatásos szettet a bulikra? Válassz egyrészes fürdőruhát kivágott háttal, hasított maxi szoknyát és platform papucsokat. Ez egy kész összeállítás, amely lazítást és lelkesedést biztosít neked!

A RoyalFashion-ban rendelhetsz medence papucsokat sok színben. A klasszikus fekete mellett találsz divatos pasztell árnyalatú modelleket is. A kínálatunkban nem hiányoznak a virágos mintákkal díszített papucsok sem, amelyek tökéletesen harmonizálnak a nyári ruhatárral.

A nyár az az időszak, amikor könnyedén játszhatsz a divattal. A női medence papucsok számos színben elérhetők: a visszafogott feketétől az energikus pirosig és nőies rózsaszínig. Ez az a ruhadarab, amellyel kifejezheted a személyiségedet. Ha szereted a divatos kísérleteket, biztosan tetszeni fognak a lila vagy narancssárga színű papucsok. Szereted az univerzális színekkel kiegészített kiegészítőket? Válassz fekete, fehér, bézs vagy karamell színű modelleket. A medence papucsok alternatívát jelenthetnek a hagyományos papucsokkal szemben, így viselheted őket nemcsak nyaraláskor, hanem otthon is.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel