💰SZUPER PROMÓCIÓ💰 akár -50% kedvezmény
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Mokaszin

A talált áruk száma: 542

Női mokaszinok - a tavaszi és nyári stílus kötelező eleme!

Olyan ünnepi cipőt keresel, ami passzol egy légies ruhához? bohó stílusban, valamint rövid nadrágban ? Cipő vásárlást tervez munkához, amelyet nemcsak női öltönyhöz , hanem klasszikus farmerhez is viselhet és felső? Válasszon puha, csendes és kényelmes mokaszinokat . Ez a leguniverzálisabb lábbelitípus, amely a tavaszi/nyári szezonban sem hiányozhat ruhatárából.

A royalfashion.pl oldalon számos színben és a legnépszerűbb női méretekben talál cipőket. Elegáns fehér, visszafogott barna, esetleg romantikus kék? Weboldalunkon olyan lábbeliket rendelhet, amelyek sok stílushoz passzolnak: elegánsak és lezserek. Szereted a lapos cipőket, mert maximális kényelmet nyújtanak? Azt tervezi, hogy nem csak munkába jár, hanem minden nap is? Rendeljen több modellt, és viselje úgy, ahogy tetszik, farmerrel és gyűrött nadrággal egyaránt. Gondoskodtunk arról, hogy üzletünkben minden pénztárcának megfelelő cipő legyen. Az alacsony áraknak köszönhetően szabadon kísérletezhet kedvenc gardrób elemeivel, egyedi kombinációkat alkotva.

Stílusos mokaszinok ökológiai bőrből

A mokaszin olyan cipő, amelyet... férfiaknak terveztek. Szerencsére ezek a kivételesen csendes és kényelmes cipők a női gardrób állandó részévé is váltak. A mokaszin felbújós cipő, amelyen nincs fűző. Ennek köszönhetően gyorsan le- és felvehetők. Ideális megoldás azok számára, akik praktikus váltócipőt keresnek. Tökéletesek lesznek többek között: autót vezetni. A mokaszinok tipikus városi lábbelik, amelyek a világ legnagyobb metropoliszainak utcáin, sőt a divat kifutóin is megjelennek. Az aktív életmódot folytató nők szívesen használják őket.

A RoyalFashionnál a modern anyagokra összpontosítunk, amelyek kivételesen tartósak és megfizethetőek. Ezért mokaszinjaink kiváló minőségű műanyagból készülnek. Az ökobőr a természetes bőr vegán alternatívája. A szintetikus anyagok ellenállnak a sérüléseknek és könnyen tisztán tarthatók. Megfelelő gondozás és használat mellett sok évszakon át kitartanak. Üzletünkben öko-velúrból készült lábbeliket is találsz, melyek tökéletesen utánozzák a természetes bőrt, jellegzetes bolyhossággal.

Üzletünkben megtalálja a dekoráció nélküli cipőket, az időtálló klasszikusok kedvelőinek, valamint a csatok, cirkóniák, rojtok vagy a kígyóbőrt imitáló dekoratív domborítás formájában finom kiegészítésekkel ellátott cipőket. Áttört mokaszinjaink is vannak dekoratív kivágással.

Női mokaszinok – mit viseljünk?

A mokaszin az egyik leguniverzálisabb lábbelistílus. A legtöbb stílushoz illik, hétköznapi és hivatalos. Csak párosítsa őket a megfelelő ruhadarabokkal a kívánt hatás eléréséhez. Elmondjuk, hogyan kell csinálni!

  • Alkalmi stílushoz

Az alkalmi lábbeliknek mindenekelőtt kényelmesnek kell lenniük. A lapos sarok és a jellegzetes szögletes lábujjak növelik a viselési kényelmet. A naplopók tökéletes kiegészítői a hétköznapi stílusnak. A klasszikus distressed farmerhez és a pamut rövidnadrághoz passzolnak. Szinte minden tavaszi és nyári stílushoz jól illeszkednek. Tökéletesek strandoláshoz, szabadtéri koncertekhez és nyaraláshoz a város körül. A mindennapi használatra szánt női mokaszinok kiválasztásakor választhat dekoratív bojtos modelleket, amelyek lányos bájt és ünnepi hangulatot kölcsönöznek a stílusnak.

  • Az elegáns stílusért

Van egy smart casual stílus a munkájában? A mokaszinok tökéletes kiegészítői lesznek az irodai stílusnak. Elülső és hátsó részük is le van fedve. Mivel sem a sarkukat, sem a lábujjakat nem teszik ki, kombinálhatod elegáns ruhadarabokkal, akár női öltönyökkel is! Női öko-bőr mokaszin, szatén felsővel és kabáttal és pamut nadrág , ami lezser, de elegáns munkastílust teremt.

Tökéletes cipőt keres egy szabadtéri esküvőre vagy egy hétvégi kerti partira? A naplopót egy kis fekete ruhával, egy maxi ruhával vagy egy bohó stílusú szoknyával párosíthatod. A puha és kényelmes lábbelik lehetővé teszik, hogy hajnalig bulizzon a táncparketten, és szabadon mozogjon a füvön egy szabadtéri szertartás esetén. Az elegáns stílushoz válasszon sima műbőrből készült cipőt, dekorcsattal.

Olcsó mokaszinok a www.royalfashion.pl oldalon

Kényelmes cipőt keresel a tavaszi/nyári szezonra? Válaszd az elmúlt szezonok legdivatosabb lábbelijét, azaz a női mokaszinokat. Számos fizetési lehetőséget és vonzó szállítási árakat kínálunk (futárral vagy átvételi pontra). Együttműködünk megbízható futárcégekkel. Így biztos lehet benne, hogy rendelése a lehető leggyorsabban megérkezik Önhöz. Függetlenül attól, hogy elegáns cipő vásárlását tervezi egy partira, vagy kényelmes cipőt mindennapi használatra, webáruházunkban megtalálja, amit keres. Gyors és kényelmes vásárlásra hívjuk.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel