Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Csizma szigeteléssel

A talált áruk száma: 90

Női melegített csizmák - stílus és meleg a legmagasabb szinten!

A női melegített csizmák kiváló hőszigetelést nyújtanak, amely még a leghidegebb napokon is melegen tartja a lábakat. Az extra melegítő réteg, mint például a bélés vagy a szőrme, megvédi a lábakat a fagyástól és a hidegtől. Ez az ideális lábbeli télen és késő ősszel, amikor a hőmérséklet csökken.

A RoyalFashion melegített csizmák nemcsak meleget nyújtanak, hanem kényelmesek is a viselésük. A melegített bélés vagy talpbetét miatt a cipők puha tapintásúak és kényelmesek. Ez lehetővé teszi, hogy egész nap kényelmesen érezd magad, akár hosszú sétálás vagy állás közben is.

A női melegített csizmák elérhetők különféle modellekben, színekben és mintákban. Választhatsz a klasszikus, minimalisták minták vagy a díszesebb, díszített csizmák közül. Ez lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a lábbeli a saját stílusodhoz és preferenciáidhoz, karaktert és egyediséget adva az egész öltözetnek.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel