Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Lapos papucs

A talált áruk száma: 292

Sík női papucsok - must have nyárra

Keresed az ideális cipőt a nyárra? Olyat, amelyet felhúzhatsz farmer rövidnadrágokhoz, bohém stílusú könnyed ruhához és elegáns ceruzaszoknyához? Akkor gardróbodban nem hiányozhatnak a lapos talpú papucsok. A nyaralás ideje a friss levegőn való aktív pihenésnek. A magas hőmérséklet arra ösztönöz, hogy olyan nyitott orrú és sarkú cipőt viselj, amely lehetővé teszi a lábak számára a lélegzést. Nem csoda, hogy az könnyen ápolható, könnyű és divatos lapos papucsok a legnépszerűbb női nyári lábbelik. Megfelelő hőkomfortot biztosítanak és... lehetővé teszik a tökéletes pedikűr bemutatását!

A RoyalFashion üzletünkben minőségi műanyagból készült cipőket találsz, többek között strapabíró gumi és elegáns műszamsz anyagból. Sportos, laza és elegáns stílusban is. Kork talppal, vidám nyomtatásokkal, divatos steppeléssel vagy ékszeres díszítéssel. Melyiket választod? Ez teljesen rajtad múlik! Széles méretválasztékot és sokféle színválasztékot kínálunk. Elegáns fekete, finom bézs, divatos szürke vagy talán energikus piros? Rendeld meg a lapos talpú női papucsot kedvenc színedben, amelyet viselhetsz medence mellett, munkába menet és esti sétákhoz a tengerparti sétányon. Nincs időd megismerni az internetes áruházunk teljes kínálatát? Használd a termékek szűrésének és rendezésének lehetőségét. Így gyorsan megtalálhatod a méretednek megfelelő modellt és nem maradsz le az újdonságokról sem. Ezekből pedig az üzletünkben nincs hiány!

Az ideális cipő a nyárra? A lapos női papucsok!

Miért a lapos papucsok a legjobb választás nyárra? Először is: mezítláb is hordhatod őket. Ennek köszönhetően a bőr szabadon lélegezhet, ami különösen fontos magas hőmérséklet esetén. Másodszor: nem igényelnek kötözést. Ezért gyorsan felhúzhatók és levehetők. Ez a modell sok nyári tevékenységhez tökéletes választás, legyen az tópart, tengerpart vagy medence mellett. Harmadszor: a papucsok nyári lazaságot adnak a szettnek, amire vágyunk a felhős, téli hónapokban. A lapos papucsok tökéletes választás a nők számára, akik szeretik a laza öltözékeket. De nem csak ezért! Úgy gondolod, hogy a papucsok csak medencecipők? Megmutatjuk, hogy egyáltalán nem kell így lennie! A hírességek, modellek és influenszerek büszkén bemutatják ezt a stílust nem csak a nyaralásokon. Chiara Ferragni, Lara Gessler, Jessica Mercedes vagy Julia Wieniawa játszanak a színekkel és a fazonokkal, és összeállítják kedvenc lapos papucsukat laza és elegáns ruhadarabokkal. Nézve a szettjeiket, csak azt mondhatjuk: wow! Te is létrehozhatsz egyedi kombinációkat és stílusosan viselheted a papucsokat sokféle módon. Nincs időd a legújabb trendek követésére? Nem is kell! Csak nézd meg a royalfashion.hu weboldalt, és hagyd ránk az inspiráció és a választék kiválasztását.

Kínálatunkban a vízálló gumiból készült klasszikus papucsok mellett találsz elegánsabb modelleket is, amelyeket kedvenc szoknyádhoz vagy ruhádhoz viselhetsz. Ha inkább flip-flop papucsokat részesítesz előnyben a hagyományos papucsok helyett, a RoyalFashion üzletében rendelhetsz modern és kényelmes modelleket, melyek között van a lábujjak közötti pánttal ellátott és szép bokavarrással készült szandál lapos vagy magas sarkú verzióban – tökéletes esküvőre vagy mindennapos viseletre.

Lapos női papucsok - vakációs stílus hit

Pakolsz a nyaralásra? A csomagodban nem hiányozhatnak könnyű és kényelmes, sark nélküli papucsok. Ezek a must have darabok a nyári stílushoz. Ha nagy hangsúlyt fektetsz a kényelemre, válassz olyan modelleket, amelyeknek könnyen formázott talpuk van, és állítható pánttal rendelkeznek, így be tudod igazítani a cipőt a lábad formájához. A lapos női papucsokat könnyedén becsomagolhatod a kézipoggyászba, és magaddal viheted őket a görög szigetre vagy a Balti-tenger partjára.

Kínálatunkban a klasszikus, sima papucsok mellett olyan modelleket is találsz, amelyek a legújabb trendekből merítettek ihletet. Tetszik a mintás vagy a steppelt lapos papucs? Ezek a modellek tökéletesen passzolnak különféle stílusokhoz, nemcsak a hétköznapihoz, hanem az elegánshoz is. Mindennap romantikus öltözéket viselsz? A RoyalFashion-ben rendelhetsz női lapos papucsokat textil kiegészítőkkel, például finom masnival. Szeretsz játszani a divattal, és inspirál téged az utcai viselet? Válassz holografikus papucsokat vastag talppal.

A kínálatunkban természetesen nem hiányozhatnak a kork talpú modellek sem, amelyeket nemcsak az influenszerek, hanem a világ legnagyobb metropoliszainak lakói is hordani szoktak. A kork talpú papucsok tökéletesen illeszkednek az ökotrendekhez. Nemcsak divatosak, hanem nagyon tartósak és kényelmesek is.

Elegáns női lapos papucsok az irodai stílushoz

Aggódsz, hogy a papucsok illenek-e a kedvenc nyári ruhádhoz? Üzletünkben olyan modelleket rendelhetsz, amelyeket környezetbarát anyagokból készültek, és tökéletesen utánozzák a természetes bőrt. Ha az irodádban nem hivatalos öltözködési kód van érvényben, a műszamsz papucsokat felveheted egy elegáns ceruzaszoknyához, blúzhoz és blézerhez. Szeretsz ékszereket viselni? Válassz olyan papucsokat, amelyek ékszeres díszítéssel rendelkeznek. Így kiemelkedsz a tömegből! Az eredeti, gyöngyökkel és cirkóniákkal kirakott papucsokat a RoyalFashion-ben rendelheted meg. Az irodai alternatívák a puha, kényelmes és halk mokaszinok vagy szandálok. Nálunk minden nyári stílushoz megtalálhatod a megfelelő cipőket.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel