Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Csizmák

A talált áruk száma: 20

A cowboy csizma - stílusos és kényelmes lábbeli minden alkalmra

A cowboy csizma olyan lábbeli, amely az utóbbi időben hatalmas népszerűségre tett szert. Nemcsak divatos és stílusos, hanem kényelmes és funkcionális is. Kiválóan alkalmazkodik az őszi-téli szezonhoz. A cowboy csizmák, amelyek már korábban is népszerűek voltak, most visszatérnek - tökéletesen kombinálhatók különféle stílusokkal, mint például a bohém vagy a country.

A cowboy csizmák általában a Vadnyugattal és a Western filmekkel társulnak, most azonban mindenhol megtalálhatóak! Bátran kombinálhatók nadrágokkalruhákkal vagy szoknyákkal.

Válassz ideális cowboy csizmákat a RoyalFashion kínálatából fesztiválos stílusodhoz!

1. Bohém stílus: A cowboy csizmák tökéletesen illenek a bohém stílushoz. Kombináld hosszú virágos ruhával vagy csipkés szoknyával és sima felsővel. Adj hozzá néhány etnikai kiegészítőt, például rojtos nyakláncot vagy fonott táskát, hogy kiemeld a bohém jellegű összeállítást.

2. Városi stílus: A cowboy csizmák beilleszthetők a városi stílusba is. Viselj skinny farmert és bő pulóvert, majd a lábadra válassz cowboy csizmát. Adj hozzá bőrdzsekit vagy kabátot, hogy némi rockos jellegűt adj hozzá.

3. Vintage stílus: Vegyél fel retró stílusú körben bővülő szoknyát, és felsőnek válassz csipkés részletekkel ellátott blúzt. Egészítsd ki a look-ot cowboy csizmával és egy finom kalappal, hogy hozzáadj némi eleganciát és nosztalgiát.

4. Laza stílus: A cowboy csizma tökéletesen illik a mindennapi, laza összeállításokba is. Kombináld boyfriend farmerral és laza pólóval. Adj hozzá farmerdzsekit és néhány minimál stílusú kiegészítőt, mint finom ékszerek vagy bőr táska.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta
Melegítés
Tiszta
Lásd az összes szűrőt
pixel