Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Futás, edzés és edzés

A talált áruk száma: 205

Divatos futócipők és más fizikai tevékenységekhez

Keresel olyan futócipőt vagy tornacipőt az edzéshez, amely nemcsak kényelmes, hanem a legújabb trendeknek is megfelel? A royalfashion.hu oldalon széles választékban találsz sportcipőket, így minden edzés kellemes élménnyé válik.

Egy egyszerű futócipő légáteresztő, lélegző anyagból, vagy tervezői sneakerek, párnázott talppal és színes betétekkel? Függetlenül attól, hogy szereted-e a klasszikus fazont és a visszafogott színeket, vagy az eredeti mintákat, webáruházunkban széles választékban találsz sportcipőt mindig vonzó áron. Várunk vásárlásra!

Mire figyelj az edzőcipő kiválasztásakor?

Futó vagy? Nem tudod elképzelni a hetet edzőterem nélkül? Legtöbbször biciklivel jársz a városban? Függetlenül attól, hogy milyen sporttevékenységet választasz a mindennapokban, olyan női futócipőre van szükséged, amely jól illeszkedik a lábadhoz és minimalizálja a fájdalmas kidörzsölődések és hólyagok kockázatát. A sportcipő kiválasztásánál fontos a megfelelő méretű választás. Érdemes nemcsak a gyártó által megadott méretre figyelni, hanem a talpbetét hosszára is. Ne feledje, hogy az edzőcipőnek kissé nagyobbnak kell lennie, mint amit mindennap hordasz, mivel futás közben a láb előre mozog. Éppen ezért érdemes körülbelül 0,5 cm-rel nagyobb cipőt választani. Így elkerülheti a kényelmetlenséget az edzés közben. Nem kevésbé fontos azonban az anyagok típusa, amelyeket a cipő elkészítéséhez használtak. Cipőink minőségi anyagokból készülnek. A szárak és a betétek kivitelezéséhez kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkező anyagot használtak. A talpak szilárd, ütéscsillapító szintetikus anyagból készülnek. A női futócipőket, amelyeket a royalfashion.pl oldalon talál, könnyű tisztán tartani. Megfelelő gondozás és megfelelő használat mellett sok szezont kiszolgálnak.

Az edzőcipő kiválasztásánál sok minden függ a sportágaktól és az edzések gyakoriságától. Ezért érdemes odafigyelni a szár magasságára, a talp vastagságára és a betét típusára is. Az intenzív edzésekhez a legjobb választás a cipő fűzős típusa. A fűző megakadályozza a láb kontrollálatlan mozgását a cipő belsejében. A fűzős cipők alternatívája a belebújós slip on típusú cipő, amelyek megfelelnek a mérsékelt fizikai aktivitásnak is. A royalfashion.pl oldalon találsz edzőcipőket edzőterembe és kültéri használatra is.

Sportcipők mindennapi szettekhez

A sportos szettek alapját a leggings képezik, amelyek nemcsak szabadságot biztosítanak a mozgáshoz, hanem tökéletesen kiemelik az alak előnyeit is. Amikor összeállítod a sportos szetteket az edzésekre, ne felejtsd el a kényelmes melltartót merevített kosarakkal és az lélegző anyagból készült felsőt, amely kiviszi a felesleges nedvességet kifelé. A funkcionális ruházat és a sportos tréningcipők hálós felsőrésze és ütéscsillapító talpa lehetővé teszi, hogy bármilyen sportágat válassz.

A sportcipőket nemcsak funkcionális ruhákkal, hanem hétköznapi ruhatárral is kombinálhatod. Sneakers, futócipők vagy textil teniszcipők párosítva kedvenc farmerral, rövid felsővel és bőrből készült bőrdzsekivel. Ez tökéletes javaslat egy esti, nyári sétához vagy egy rock koncerthez.

A tréningcipők jól mutatnak az is szellős ruhák és szoknyák mellett. Ez tökéletes javaslat egy koncertre a szabadban vagy egy nyaraláshoz. A lapos sarok és az ütéscsillapító talp biztosítja a viselés kényelmét hosszú órákon keresztül.

Női futócipőink számos színben elérhetőek. A klasszikus fekete, a semleges bézs, az energikus lime, a divatos szürke, vagy talán a nőies rózsaszín? Függetlenül attól, hogy milyen színeket szeretsz leginkább, a royalfashion.pl oldalon rendelhetsz olyan cipőt, amely harmonizál az elöltözős szekrényeddel, és a ... temperamentumoddal is! A kiválasztott modelleket praktikus cipőfogóval is kínáljuk, hogy megkönnyítse a cipő felhúzását és levevését. A sima modellek mellett divatos applikációkkal ellátott cipőket is kínálunk.

Olcsó futócipőket rendelhetsz a royalfashion.hu oldalon.

A royalfashion.pl oldalon található sportcipőket az év minden szakaszában viselheted. Tavasszal, nyáron és kora ősszel szabadtéri edzésekhez, télen az edzőteremben. Kínálunk cipőket a legnépszerűbb női méretekben: 36-tól 41-es méretig. Szeretsz kitűnni? Vagy épp ellenkezőleg, azt szeretnéd, ha az új sportcipőd a lehető leguniverzálisabb lenne, és illene sokféle öltözékhez? Az üzletünkben találsz termékeket a minimalista szettek és az eredeti outfitok rajongóinak. Ha nagyon aktív vagy és mindennap sportos stílusban öltözöl, válassz több párt. Ezáltal a kedvenc cipőidet hosszabb ideig hordhatod és még több érdekes szettet hozhatsz létre.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Sarokmagasság
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel