Darmowa dostawa tól től 20 000,00 Ft
Dodaj produkty, które lubisz i chcesz kupić później.

Tornacipők

A talált áruk száma: 141

Női tornacipők - a streetwear klasszikusa modern köntösben a Royal Fashionben

Ideális cipő a mindennapi tevékenységekhez? Tornacipők! Ez az egyik legnépszerűbb casual lábbeli fazon. Az első cipők a jellegzetes gumitalppal, hosszú cipőfűzőkkel és kerek orrmagassággal az 1900-as évek elején jelentek meg. Bár eredetileg a profi sportolók számára tervezték, ma a vászon tornacipőket a divatházak kifutóin és a világ legnagyobb városainak utcáin is megtalálhatjuk. A tornacipők az alapja a tavaszi, nyári és őszi casual stílusoknak. Ezt a fazont a divattervezők és a film- és internetes sztárok is megszerették.

A Royal Fashion webáruházban széles választékban talál sportcipőket: a klasszikus fűzős modellektől az eredeti slip-on platform tornacipőkig. Egyszínű, hálós és ékszeres díszítésűek is. Találja meg a megfelelő cipőt a méretében a szűrő- és rendezési lehetőségek segítségével. Könnyű, vászonból készült lábbeli minden nőnek versenyképes áron. Ne hagyja ki az újdonságokat és az utószezonos kiárusításokat!

Klasszikus fűzős tornacipők

Keres egy olyan cipőt, amely illik a mindennapi casual stílusához? A Royal Fashion webáruházban talál klasszikus tornacipőket magas szárral és cipőfűzővel. A cipők sokféle színben elérhetők: fehértől és feketétől a sötét rózsaszínig, türkizig és lilaig. Ha szereti változtatni a kiegészítőket, gondoskodjon arról, hogy gardróbjában legyen hely több színű cipőknek. A tornacipők tökéletesen kiegészítik a casual stílusú összeállításokat, főszereplőként a farmerrel. A fekete tornacipők a női gardrób alapdarabjai. Kombinálhatja őket sötét és világos színű ruhákkal is - legyen az egy virágos szoknya vagy khaki pamut short. A kedvenc tornacipőit felváltva hordhatja a sportcipőkkel is.

Slip-on típusú tornacipők

Tavasszal és nyáron a cipők nélkülözhetetlenek a nők számára. A slip-on típusú modellek divatosak, melyekben nincsenek cipőfűzők. A beépített rugalmas gumicsík megkönnyíti a cipő felvételét és levételét. A lapos talpú tornacipők ideálisak autóvezetéshez.

A slip-on modellek jól mutatnak a sportos és kissé elegánsabb összeállításokkal egyaránt. Ez az ideális választás a smart casual stílust kedvelő nők számára. A ruhatervezők arra bátorítanak, hogy kísérletezzünk a divatban és szabadon kombináljunk különböző ruhadarabokat. Ha az irodádban nincs szigorú dress code, a kedvenc tornacipőidet munkába is hordhatod, kombinálva őket olyan ruhadarabokkal, mint egy blúz, blézer vagy ceruzaszoknya.

Kedveled a boho stílusú kiegészítőket? A Royal Fashion webáruházban talál modern tornacipőket hímzett betétekkel, amelyek jól mutatnak vintage stílusú ruhadarabokkal. Ez a választás azoknak a nőknek szól, akik szeretik a romantikus összeállításokat, de értékelik a kényelmet is. A slip-on tornacipőket lehet hordani mezítláb vagy vékony, alacsony zoknival.

Női tornacipők tavaszra és nyárra

Milyen cipők nem hiányozhatnak a gardróbodból tavasszal és nyáron? Tornacipők! Ez az egyik leguniverzálisabb fazon. A könnyű, kényelmes és időtlen lábbeliket szinte minden alkalomra felveheted. Ez az ideális választás azoknak a nőknek, akik a sportos stílusban érzik magukat a legjobban.

Bebizonyítjuk, hogy tornacipőben is lehet nőiesnek tűnni! A webáruházunkban olyan cipőket találsz, amelyek tökéletesen illenek a nyári ruhákhoz. A kedvenc platform tornacipőidet felveheted a "kis fekete" ruhához és a maxi szoknyához, hogy laza, ugyanakkor vonzó összeállítást hozz létre.

Tavasszal és nyáron a világos színű modellek a legnépszerűbbek, amelyek tökéletesen illeszkednek a nyári stílusokhoz. A webáruházunkban találsz fehér tornacipőket, amelyek remek alapot nyújtanak a divatos kísérletezéshez. Nyárra különösen ajánljuk az alacsony szárú cipőket, amelyek felfedik a bokát. A lapos tornacipőket hordhatsz stoplis zoknival vagy mezítláb.

Eredeti platform tornacipők

Szeretsz kitűnni a tömegből? Az eredeti kiegészítőket részesíted előnyben, amelyek fűszerezik az összeállításodat? A royalfashion.hu webáruházban rendelhetsz divatos platform tornacipőket. A vastag talp segítségével növelhetsz magasságot. A magas tornacipők a fesztivál stílusú öltözékek kedvelt darabjai. Nemcsak rendkívül divatosak, hanem kényelmesek is.

Magas szárú tornacipők őszi viselethez

A tornacipők tökéletesek az őszi öltözékekhez. Összeállíthatod őket steppelt dzsekivel vagy rövid kabáttal. A kínálatunkban találsz magas szárú cipőket és extra melegítést, amelyek tökéletesen megfelelnek az őszi-téli sétákhoz. Az őszi szezonban különösen ajánljuk a vastag talpú modelleket, amelyeket magas minőségű műanyagból készítenek. Az őszi-téli szezonban a khaki, a barna, a kék vagy a fekete színű modellek a legnépszerűbbek. A tornacipők alternatívája lehetnek a melegebb és elegánsabb félcipők.

Hogyan rendelj tökéletes tornacipőket a mindennapi stílusodhoz?

Látogass el a www.royalfashion.hu webáruházunkba, és ismerkedj meg a teljes kínálatunkkal, ahol rendelhetsz tornacipőket a mindennapi tevékenységekhez. Kínálunk lábbelit a legnépszerűbb női méretekben és sokféle fazont: az örök klasszikustól a legdivatosabb nyomtatásig.

Wróć
Sizes
Szín
Tiszta
Sarok típus
Tiszta
Ár
-
Melegítés
Tiszta

Sütiket használunk az oldal megfelelő működéséhez, közösségi funkciók nyújtásához, a forgalom elemzéséhez és marketingtevékenységek végzéséhez - mind mi, mind megbízható partnereink által. További információkért lásd adatvédelmi szabályzat. Az üzenet elfogadásával Ön hozzájárul ezek tárolásához az Ön számítógépén. A "Hozzájárulások konfigurálása" fülre kattintva meghatározhatja a tárolásuk vagy a hozzáférésük feltételeit. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a cookie-k törlésével a böngészőjéből az adott végberendezésről.

Close
pixel